# Peter offers to sell maxine his car for $5,000, stating, “i need to know by friday,

###### Question:

## Answers

a) C = £4000

I = £400

Y = £4400

b) New value of exported fishes = £2000

New value of imported clams = £500

C = £5500

I = £400

Y = £4400

c) C = £4000

I = £400

X = -£400

Y = £4000

Explanation:

Using the national spending approach.

Y = C + I + G + NX

Y = GDP

C = Consumer purchases

I = Investment purchases

G = Government purchases

NX = Total Exports - Total Imports

a) C = (2000 × 1) + (4000 × 0.5) = 2000 + 2000 = £4000 (the fishes and coconuts are consumer purchases)

I = (200 × 2) = £400 (the two huts he built are investment purchases)

G = 0 (no government purchase)

NX = X = 0 (no import or export)

Y = 4000 + 400 = £4400

b) He sells 500 fishes and gets 10000 clams. Clams are valued at 5 clams per pound.

New value of the exported fish = worth of the clams obtained in return for the fishes sold

5 clams = £1

10000 clams = (10000×1/5) = £2000

New value of the imported clams = worth of fishes exchanged for the clams

1 fish = £1

500 fishes = £500

C = (1500 × 1) + (4000 × 0.5) + (10000×0.2) = 1500 + 2000 + 2000 = £5500 (Number of local fish purchase reduces by 500, and the 10000 clams add to consumer purchases for the economy)

I = (200 × 2) = £400

G = 0

NX = £500 - £2000

Y = C + I + G + (X)

Y = 5500 + 400 + 0 + (-1500) = £4400

c) A tribe steals his newly produced huts and give him nothing in return

C = (2000 × 1) + (4000 × 0.5) = £4000

I = (200 × 2) = £400

G = 0

X = -(200 × 2) = -£400 (he gets nothing in return from the export of the houses)

Y = 4000 + 400 + 0 - 400 = £4000

Hope this Helps!!!

Monday: 70

Tuesday: 64

Wednesday: 50

Thursday: 55

Friday: 76

Step-by-step explanation:

Equations

Let's call x to the number of sandwiches ordered for Thursday's meeting. We know that for Wednesday’s, we'll need x-5 sandwiches, for Monday's, we'll need 20 more, i.e. (x-5+20)=x+15 sandwiches. For Tuesday's it will be 6 fewer than x+15, or x+9. Finally, for Friday's, it will be 12 more than x+9 or x+21. Summarizing:

Monday: x+15

Tuesday: x+9

Wednesday: x-5

Thursday: x

Friday: x+21

The fewest of them all is x-5 and is must be equal to 50

[tex]x-5=50[/tex]

[tex]x=55[/tex]

The number of sandwiches per day is

Monday: x+15=70

Tuesday: x+9=64

Wednesday: x-5=50

Thursday: x=55

Friday: x+21=76

No, what is it?

Step-by-step explanation:

The answer is option D.

Explanation:

An island or isle is any bit of sub-mainland arrive that is encompassed by water. Small islands, for example, rising area includes on atolls can be called islets, skerries, cays or keys. An island in a waterway or a lake island might be called an eyot or ait, and a little island off the drift might be known as a holm.Greenland, which is the world's biggest island, is a mainland island since it is a piece of North America's landmass. Extraordinary Britain is a mainland island while Hawaii is a maritime island, made from volcanoes.There is a major discussion on why Australia is a landmass and Greenland is being denied of this status. Researchers call those islands landmasses which has a completely isolated structural plate. An island is a little real estate parcel encompassed by water. One hazy area is Australia, which can be viewed as little enough to be an island or sufficiently huge to be a mainland all alone.

B (Mean) is the answer you are looking for

~Mathlete12321~

D. Friday is a servant to Crusoe but a master of island life. (APEX)

I answer this question before.

The answer is one solution

The answer is the second one. It only has one solution

answer; the region experienced a surplus of food;

Answeri believe the correct answer is talk therapy;