# Mitchell is a big coffee fan, so he always takes care of coffee brewing at the office.

###### Question:

## Answers

180 grams. 10 grams are used for every cup of Robusta coffee. Then add 20% more for Arabica. 10x15=150+30=180

20% of 100 would be 20; so if we add on 20 to 100 we get:

120 grams to make a 10 cup pot of coffee.

Now, we need to convert 120 grams for 10 cups, into 15 cups.

So we essentially need to add on 5 more cups of coffee: So we will take half of the amount it took to make 10, and add it.

(120g/2 + 120g ) = 15 cup brew.

(60g + 120g) = 15 cup brew

180g = 15 cup brew.

Therefore, he will need 180g to make a 15-cup pit if Arabica Coffee.

I Hope this Helps!

180 grams

Step-by-step explanation:

Mitchell has to use more coffee than usual for two reasons: First, he's making a larger pot than usual (15(15 cups rather than 10)10). And second, he's using the Arabica coffee, which requires 20\%20% more coffee for the same strength.

Instead of brewing \blue{10}10 cups, Mitchell wants to brew \red{15}15 cups, which means he has to use \dfrac{\red{15}}{\blue{10}}=\purple{1.5}

10

15

=1.5 times more coffee.

As his friend said, Mitchell also has to use \pink{20\%}20% more coffee than usual, so he'll have to multiply the amount of coffee by \green{1.2}1.2, or \green{120\%}120%.

The total amount of coffee he has to use is 100100 grams \times× \purple{1.5} \times \green{1.2} = 1801.5×1.2=180 grams.

180 grams

Step-by-step explanation:

Mitchell has to use more coffee than usual for two reasons: First, he's making a larger pot than usual (15(15left parenthesis, 15 cups rather than 10)10)10, right parenthesis. And second, he's using the Arabica coffee, which requires 20\%20%20, percent more coffee for the same strength.

2

Instead of brewing \blue{10}10start color blue, 10, end color blue cups, Mitchell wants to brew \red{15}15start color red, 15, end color red cups, which means he has to use \dfrac{\red{15}}{\blue{10}}=\purple{1.5}

=1.5start fraction, start color red, 15, end color red, divided by, start color blue, 10, end color blue, end fraction, equals, start color purple, 1, point, 5, end color purple times more coffee.

3

As his friend said, Mitchell also has to use \pink{20\%}20%start color pink, 20, percent, end color pink more coffee than usual, so he'll have to multiply the amount of coffee by \green{1.2}1.2start color green, 1, point, 2, end color green, or \green{120\%}120%start color green, 120, percent, end color green.

4

The total amount of coffee he has to use is 100100100 grams \times×times \purple{1.5} \times \green{1.2} = 1801.5×1.2=180start color purple, 1, point, 5, end color purple, times, start color green, 1, point, 2, end color green, equals, 180 grams.

180

Step-by-step explanation:

So first find how much gram he used for each cup 100 divided by 10=10

so he needs to add 20 percent more, so 20% of 10 = 2

10+2=12

12*15 = 180

he uses 100 grams for 10 cups

20% more would be 100 *1.20 = 120 grams for 10 cups

15/10 = 1.5

120*1.5 = 180

he needs 180 grams for 15 cups.

its 180 grams

Step-by-step explanation:

Normally he uses 100,100,100 grams of coffee for 101,010 cups.

That's (100,100,100) / (101,010) = 990.992 grams per cup.

If he wants to use 20% more, that would be

(1.2) x (990.992) = 1,189.19 grams per cup.

To make a pot of 15 cups, he would need to use

(15) x (1.2) x (990.992) = 17,837.9 grams,

(about 39.3 pounds of coffee) .

This troubles me. He normally uses almost 2.2 pounds of coffee

for every cup, and now he has to cram 39 pounds of coffee into

that little pot. It seems that Mitchell has a serious caffeine problem,

and plus he's spending a fortune on coffee. How can this be ?

These numbers just don't make sense !

Could it be that the numbers given in the question are not what they

seem to be ? Could it be that all those ones and zeros are not really

decimal numbers, i.e. written in base-ten ? Could it be that they are

actually binary numbers instead ? The question doesn't tell us what

base the numbers are written in ... but the results I got from my

calculations are just so totally weird ! I'll go through the whole thing

again, only this time, I'll assume that the numbers in the question are

binary numbers ... base-2 ... and see how that works out.

Normally he uses 100100100 grams of coffee. If that's a binary

number, then it translates into the decimal number 292 grams.

Ah hah !

He uses that to prepare 101010 cups. If that's a binary number,

then it translates into 42 cups.

This is looking much better. In fact, I think the coffee has suddenly

become pretty weak ! Lets carry on . . .

NOW, Mitchell normally uses 292 grams for 42 cups.

20% more than that is (1.2) x (292/42) grams per cup.

To make 15 cups of the new stuff, he'll need

(15) x (1.2) x (292/42) = 125.142 grams of coffee

about 4,4 ounces !

Much better !

I suppose 'Maimom61' expects the answer as a binary number.

I'll need to round the amount of coffee to the nearest whole

number first, because I don't remember how to write decimals

in binary.

125.142 grams, rounded to the nearest whole gram, is 125 grams.

As a binary number, that's 1 1 1 1 1 0 1 grams.

Since Mitchell will be making 50% more coffee than usual, we need to multiply 100 grams of coffee by 1.5, giving us 150 grams of coffee. But because we need to use 20% more coffee grounds, multiply 150 by .2 and add that amount to 150. So the answer is 180 grams of coffee.

That is always the third option

Exponential function

answer: at first, in 1635, the evening meetings had been just for women . .

what relationship between ideas is shown in the text above?

question 1 options:

location of events

similarity of events

timing of events

examples of an idea

step-by-step explanation: