# If the home is worth $97,540 and your insurance covers 10 percent of other structures,

###### Question:

## Answers

Step-by-step explanation:

$97,540 / 10% = 9754

123,670 / 20% = 24734

210,400 / 30% = 10520

159,000 / 50% = 79500

I have no clue what the other answers are, but I was able to answer most of them. Hope this helps!

1. If the home is worth $97,540 and your insurance covers 10 percent of other structures, the coverage amount is = [tex]0.10\times97540=9754[/tex]

2. If the home is worth $123,670 and your insurance covers 20 percent of living expenses during repair,the coverage amount is = [tex]0.20\times123670[/tex] = $24734

3. If the home is worth $210,400 and your insurance covers 5 percent, the coverage amount is = [tex]0.05\times210400[/tex] = $10520

4. If Lauren's home is worth $159,000, and her insurance covers 50 percent , the coverage is = [tex]0.50\times159000[/tex] = $79500

5. Joan pays $456.25 monthly on her mortgage. Her annual insurance premium is $1,560, so monthly is 1560/12 = $130 and her annual real estate tax is $1,890, so monthly is = 1890/12 = $157.50

Total becomes= [tex]456.25+130+157.50 =743.75[/tex]

6. Janice pays $625.18 monthly on her mortgage. If her annual insurance premium is $2,420, monthly is = 2420/12 = $201.66 and her annual real estate tax is $1,590 monthly is = 1590/12 = $132.50

Total becomes = [tex]625.18+201.66+132.50 =959.34[/tex]

7. Tammy pays $590.36 monthly on her mortgage. If her annual insurance premium is $1,290, monthly is = 1290/12 = $107.50 and her annual real estate tax is $2,460, monthly is = 2460/12 = $205

Total becomes= [tex]590.36+107.50+205=902.86[/tex]

c. She can save $25.78 by paying the premium annually.

We arrive at the answer as follows:

Loraine's annual insurance premium $1,287.50

If she wants to pay monthly, she'll have to pay 8.5% of her annual premium.

So, her monthly premium will be [tex]\mathbf{1,287.50* 0.085 = 109.4375 \approx 109.44}[/tex]

Her total annual payment for insurance will be [tex]12*109.44 = 1313.28[/tex]

Her savings by paying insurance annually is [tex]\mathbf{1313.28 - 1287.50 = 25.78}[/tex]

First you need to find out the amount of insurance coverage needed:

80% of the home value.

(312,500 X .80)

Find that row in the table. Then look in the first column for the amount.

It was a good investment for Nicole.

Step-by-step explanation:

The annual insurance premium for a car Nicole bought 6 months ago is $756.00 with a $500 deductible for collision.dollars

Total insurance paid for 6 months of insurance = [tex]63\times6=378[/tex] dollars

With the $500 deductible, Nicole paid a total of [tex]378+500=878[/tex] dollars for the $2,000 worth of repairs to her car.

Hence, this was a good investment for Nicole as she saved [tex]2000-878=1122[/tex] dollars

Cost of lubricant used on the Recliner assembly line.

It is a good investment because if she got into another accident her insurance would cover about 40% of it. The 6 month plan helps her save money too

It’s d for sure i just did also that’s why

answer: y=2x-3

step-by-step explanation: