Astandardized language used to manipulate data is : a. ms-access b. oracle c. query-by-example language

4 answers
Question:

Astandardized language used to manipulate data is :
a. ms-access
b. oracle
c. query-by-example language
d. structured query language (sql) e. data manipulation language (dml)

Answers

D not sure look it up.

option d- DML data manupulation language

nothing. let it run its course

1. a

2. b

3. d

4. d

5. b

6. b

7.b

8. a

9. d

10. d

Similar Solved Works

3 answers

Why did McCarthyism make many Americans wary of their government?

Why did McCarthyism make many Americans wary of their government?...
4 answers

Can bed bugs adapt to the heat treatments? Why or why not? This should be written in CER format with a Claim, Evidence, and Reasoning.

Can bed bugs adapt to the heat treatments? Why or why not? This should be written in CER format with a Claim, Evidence, and Reasoning. [tex]Can bed bugs adapt to the heat treatments? Why or why not? This should be written in CER format wit[/tex]...
10 answers

Is the relation a function? why or why not? (-3, -2) (-1, 0) (1, 0) (5, -2)a. no- to domain values exist for range value

Is the relation a function? why or why not? (-3, -2) (-1, 0) (1, 0) (5, -2)a. no- to domain values exist for range value -2b- yes- only one range value exists for each domain valuec- yes- to domain values exist for range value -2d- no- the relation passes the vertical line test...
3 answers

What is the image point of (0,1) after a translation right 5 units and up 5 units

What is the image point of (0,1) after a translation right 5 units and up 5 units...
2 answers

Why did Egyptians want to trade with Nubia?

Why did Egyptians want to trade with Nubia?...
4 answers

Match the zone to its characteristic a. tropical [hot in the summer, cold in the winter] b. temperate.

Match the zone to its characteristic a. tropical [hot in the summer, cold in the winter] b. temperate. [has highest insolation] c. polar.[has lowest insolation]...
3 answers

If i left Raleigh at 9:30 am and drove and drove 6 1/2 hours what time would it be

If i left Raleigh at 9:30 am and drove and drove 6 1/2 hours what time would it be...
3 answers

Evan and sam were playing basketball. evan made 2/3 of his shots. sam made 2/4 of his shots. who made

Evan and sam were playing basketball. evan made 2/3 of his shots. sam made 2/4 of his shots. who made more shots? explain...
2 answers

In Steinbeck’s article, he describes the experiences of migrant workers in the early twentieth century.

In Steinbeck’s article, he describes the experiences of migrant workers in the early twentieth century. How has migrant work changed in America over the decades? How do you think the experiences of migrant workers today compare to John Steinbeck’s depiction in the text? Cite examples from the te...
2 answers

6-2/3x A. x>9 B. x<9 C. x>-3/5 D. x<-3/5

6-2/3x A. x>9 B. x<9 C. x>-3/5 D. x<-3/5...
3 answers

A distância entre duas retas reversas é a medida de um segmento orientado que *?- forma ângulo

A distância entre duas retas reversas é a medida de um segmento orientado que *? - forma ângulo reto com uma das retas, mas não com a outra. - é oblíquo a ambas. - pode ser perpendicular a ambas e contendo origem em uma delas e extremidade na outra. - tem direção indeterminada. - NDA. *obs:...
3 answers

(PLEASE HELP ME) What does strait mean in this Stanza?A) formal B) upright C) narrowD) clean

(PLEASE HELP ME) What does strait mean in this Stanza? A) formal B) upright C) narrow D) clean...
9 answers

Which term describes the use of instruments in a piece of music? a: dynamics b: articulation c: musicology

Which term describes the use of instruments in a piece of music? a: dynamics b: articulation c: musicology d: orchestration (i think it's d)...
10 answers

Help Plz I will give 15 points and brainliest!!

Help Plz I will give 15 points and brainliest!! [tex]Help Plz I will give 15 points and brainliest!![/tex]...
5 answers

HELP ME PLEASE

HELP ME PLEASE [tex]HELP ME PLEASEEEEEEEEEE[/tex]...
4 answers

.) Mr. Castro had 7/8 gallons of paint. He used 2/5 of it to paint his bicycle. What part of the paint he had used? 2.) Mother bought 14/15 kilograms

.) Mr. Castro had 7/8 gallons of paint. He used 2/5 of it to paint his bicycle. What part of the paint he had used? 2.) Mother bought 14/15 kilograms of pepper. She 1/3 used of it in cooking adobo for the visitors. What part of the pepper did she use?...
3 answers

¿como seria la vida si no hubiera autos?​

¿como seria la vida si no hubiera autos?​...
4 answers

Square Hammers Corp. Shows the Following information on its 2018 income statement: Sales= $305,000; Cost=$176,000; Other Expenses=$8900;

Square Hammers Corp. Shows the Following information on its 2018 income statement: Sales= $305,000; Cost=$176,000; Other Expenses=$8900; Depreciation expense=$18700; Interest Expens=$12,900; Taxes=$23345; Dividends=$19500. In Addition your told that the firm issued $6400 in new equity during 2018 an...
9 answers

Id..9343583126 pasa code..h9n5Bbfor zoo m b od y show​

Id..9343583126 pasa code..h9n5Bbfor zoo m b od y show​...
2 answers

Gia is painting her wall 1 liter of paint can cover 10 square meters She has a rectangular wall that

Gia is painting her wall 1 liter of paint can cover 10 square meters She has a rectangular wall that measures 4 meters by 5 meters how many liters of paint will Gia need to cover her wall...

-- 0.059350--